EVENEMANG

Lyckade möten

EVENEMANGSTJÄNSTER HOS MPC Agency

När ni har viktiga möten som inte får gå fel är vi rätt samarbetspartner. Vår vision om helhetsansvar innebär att ni som beställare kan lägga allt ert fokus på kundvård och innehåll i mötet. Vi kallar detta för MPC Agency:s Evenemangssäkerhet.

Oavsett om det gäller en konferens över dagen eller ett exklusivt event för nyckelkunder, är vår målsättning att erbjuda ett arrangemang av högsta kvalité med ett stort personligt engagemang.

Vi ger er förutsättningarna för lyckade möten.

Vårt arbetssätt

MPC Agency är ett oberoende bokningsbolag, vilket innebär att vi inte har standardlösningar utan tar fram unika förslag utefter era önskemål och förutsättningar. Syftet med mötet, vilken omgivning ni vill befinna er i och vilken budget ni har är några av de frågor vi går igenom för att kunna leverera ett upplägg som passar just er.

Vi ser alltid till att vara uppdaterade inom vårt område genom att besöka anläggningar, hotell, provsmaka menyer etc. Detta för att leverera kvalitetssäkrade och prisvärda möjligheter. Vi väger även in tidigare kunders rekommendationer och utlåtanden.

Helhetsansvar

När ni bokar via oss tar vi ett helhetsansvar för processen. All administration, fakturering, logistik och planering ligger därför på vårt bord. Vi ser även till att en uppföljning kring ert arrangemang genomförs och utvärderas.

En projektledare tillsätts och kommer vara er kontaktperson under hela processen. Projektledaren har i sin tur ett totalt ansvar och är givetvis närvarande under tillställningen, allt för att säkerställa att ni får ett lyckat möte.

Tilläggstjänster

Vi har ett brett och uppdaterat kontaktnät, vilket innebär att vi har lösningar för det mesta inom aktiviteter och underhållning.

Internationellt

Vi producerar en del evenemang utomlands och skräddarsyr gärna era resor. Genom kontakter och partners kan vi därför erbjuda unika upplägg med det lilla extra.

Läs gärna mer i vårt produktblad här:

MPC Agency Evenemangstjänster

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency är ett evenemangs- och bokningsbolag med 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet. Vi skräddarsyr aktiviteter för företag och deras kunder där insatserna kännetecknas av hög klass, exceptionell servicenivå samt ett stort personligt engagemang.