RESOR

Utlandsresor i toppklass

RESETJÄNSTER HOS MPC AGENCY

När ni har ett arrangemang som behöver en speciell inramning och är extra viktig för ert företag är vi rätt samarbetspartner för att skapa det perfekta upplägget utefter era behov.

Oavsett om det gäller affärsresor, privat-, grupp- eller konferensresor är vår inställning att alltid erbjuda en lösning av högsta kvalité med ett stort personligt engagemang. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi ta ett helhetsansvar som innebär att ni kan lägga all er fokus på kund- och personalvård.

Vi ger er de bästa förutsättningarna för en lyckad resa.

Genom vårt breda, internationella nätverk och starka samarbetspartners världen över kan ni känna er trygga i våra händer. Vi kallar det för MPC:s Resesäkerhet*.

Läs gärna mer i produktbladet här:

MPC Agency Resetjänster

MPC Agency Resesäkerhet* Vid genomförande av er resa tar vi ett helhetsansvar för denna. I totalupplägget administreras resa, boende, aktiviteter, studiebesök, konferens m.m.

Ni får er egen projektledare som är er kontaktperson för alla moment under hela resans gång. Projektledaren har det totala ansvaret med möjlighet att även närvara på plats om uppdragsgivaren så önskar.

Exempel på företag som bokat MPC Agency Resetjänster är Carlsberg, GE Money Bank, O´Learys, Telia, Metro, Motikon med flera.

“De bästa förutsättningarna för en lyckad resa”

INSTAGRAM

MPC Agency är ett evenemangs- och bokningsbolag med 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet. Vi skräddarsyr aktiviteter för företag och deras kunder där insatserna kännetecknas av hög klass, exceptionell servicenivå samt ett stort personligt engagemang.