REFERENSER

Kunder & Samarbetspartners

Under åren som gått har vi ärats med uppdrag från en mängd kända företag. Här nedan följer ett axplock av referenser från våra kunder.

“Det är den bästa företagsgolf jag deltagit i”

PETER JIHDE
OM BUSINESS GOLF TOUR

”Det är fantastiskt bra, det är enda evenemanget jag är med på under sommaren och trivs väldigt bra, kommer att komma tillbaks i många år framöver”

HENRIK ZETTERBERG
OM BUSINESS GOLF TOUR

“Vi valde att lägga ner vår egen golftävling för att istället satsa på MPC Stjärngolf vilket medförde att vi fick vara deltagare i ett högklassigt evenemang och kunde lägga all fokus på våra kunder”

PER WALL
HANDELSBANKEN

”Vi har deltagit vid MPC:s egen produktion MPC Stjärngolf flertal år i rad där vi varit mycket nöjda med inramningen. Genom att det är en tour har vi på ett bra sätt kunnat delta med samtliga kontor och kunder på landstäckande nivå. Vi har även anlitat MPC genom deras Evenemangstjänster bland annat vid vår sälj kick-off. Att vi valt att samarbeta med MPC bygger på bra relation i många år där vi får en fin möjlighet att köpa både färdiga koncept och skräddarsydda lösningar.

Samarbetet har fungerat mycket bra med enkel och bra kommunikation samt tydligt fokus. Vi kan absolut rekommendera MPC då vi varit väldigt nöjda med de arrangemang vi haft tillsammans.”

TONY PETTERSSON
CHEF AFFÄRSSTÖD

“December är en hektisk tid för oss i försäkringsbranschen samtidigt som det är viktigt att rå om våra kunder och tacka för det gångna året. Vi fann en optimal lösning genom MPC där vi valde VIP-paket som var en del av deras egna julkonsert arrangemang.

Evenemanget blev en härlig bladning av god mat, högklassig underhållning och en skön avslutning med julmingel ihop med artisterna, allt samman med en bra inramning.

Vi kan varmt rekommendera detta upplägg som minst sagt ger ett avstressande inslag i en annars stressad period.

LARS BOMAN
SENIOR UNDERWRITER MARINE, ZURICH

INSTAGRAM

MPC Agency är ett evenemangs- och bokningsbolag med 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet. Vi skräddarsyr aktiviteter för företag och deras kunder där insatserna kännetecknas av hög klass, exceptionell servicenivå samt ett stort personligt engagemang.